IMG_0071

Mijn aanpak is aangepast aan de fase waarin de klant zicht bevindt wat cloud migratie of digitalisering betreft. Soms maak ik ontwerpen voor applicaties die gemigreerd worden van on-premise naar de cloud. Dan weer werk ik aan een referentie-architectuur. Indien gewenst, schep ik helderheid via een data-analyse of ontwar en documenteer ik de >50 koppelingen van een core-applicatie voor een landelijke energieleverancier. Dan weer analyseer en beschrijf ik een landelijk netwerk van Rijkswaterstaat apparatuur langs het hoofd-wegennet. Ik dring door tot de kern, hou van grondig onderzoek bij complexe migraties of implementaties, het plaatje moet volledig zijn.

Men zegt wel eens: “Ton is een alles-kunner”. Dit komt door mijn brede technische kennis, zowel van de legacy-wereld als van onder meer cloud-native applicaties. Ik heb diepgaande architectuur-kennis van zowel AWS als Azure.

Als AWS-trainer begeleid ik sinds 2018 de Bauhaus Active Focus Group AWS Certified, een uniek trainingsconcept. In een vorig leven heb ik 10 jaar lang technische trainingen verzorgd. Ik vind het enorm leuk om dit in de cloud-wereld weer opnieuw toe te kunnen passen.