Bauhaus verrijkt portfolio met ncubed en IT Rebels als nieuwe units

Automation based managed services vormen fundament voor digitale transformaties

Met de uitbreiding van twee nieuwe bedrijven binnen de Bauhaus Group, ncubed en IT Rebels, is de Bauhaus Group in staat om voor klanten de volledige IT-infrastructuur te leveren, beheren en onderhouden als een geautomatiseerde managed dienst. Hierbij doet Bauhaus ArtITech een innovatieve stap vooruit in het verlenen van moderne, toekomstbestendige managed services op infrastructuurgebied; het fundament onder digitale transformaties bij onze klanten.

Alle bedrijven binnen de Bauhaus Group werken nauw samen om klanten een omgeving te bieden waarop zij in alle domeinen met de modernste technologie worden ondersteund. Vanuit de bedrijven MatrixMind, ncubed, Workplace Solutions en IT Rebels wordt voorzien in diensten als hybrid cloud Integration, cloud-based managed workplaces, intend based networking en de mogelijkheid om IT en business processen te automatiseren met Robotic Process Automation. Door deze allesomvattende dienstenlaag kan de volledige IT-infrastructuur als geïntegreerde geautomatiseerde dienst worden aangeboden. Een infrastructuur zonder limieten op basis waarvan onze klanten alle focus kunnen leggen op business innovation.

Antoine de Wispelaere, CEO Bauhaus ArtITech:

“We zien dat de vraag naar automation enorm is toegenomen omdat het een enorm hoog kwaliteitsniveau levert. Organisaties willen een snellere respons op behoefte, meer gericht zijn op het enablen van digital business en daarnaast een steeds hogere mate van voorspelbaarheid en kwaliteit als het om het IT-fundament gaat waarop hun business draait. Daarbij willen zij een hogere uptime en beschikbaarheid ten opzichte van traditionele oplossingen. Alle diensten die wij aanbieden lopen voorop in de manier waarop ze zijn ontwikkeld, doordat we de dienst los hebben getrokken van de fysieke infrastructuur. Deze filosofie hanteren we voor elke volgende stap die we maken ten behoeve van het automatiseren van onze diensten.

We zien dat veel grote organisaties vast zitten in traditionele outsourcingsprojecten waarbij ze gebruikmaken van partijen die diensten leveren op basis van off-shoring. Wij zijn ervan overtuigd dat Nederland als kennisland met softwarematige oplossingen, waarbij je automation en AI inzet om infrastructuurdiensten te leveren, een betere prijs-kwaliteitverhouding kan leveren dan dergelijke traditionele outsourcingscontracten. Door consistent automation toe te passen in plaats van handmatige processen, ben je in staat om een veel betrouwbaardere, hogere kwaliteit van dienstverlening te leveren. En dat dan ook nog eens dicht bij huis.

We merken dat onze keuzes naadloos aansluiten op waar klanten op dit moment mee bezig zijn. De voordelen van geautomatiseerde infrastructuur zijn zo evident dat het thema op bijna elke roadmap van onze klanten staat. Traditioneel zijn we altijd al bezig met digitale transformaties voor grotere, professionele organisaties. Onze nieuwe diensten zijn specifiek ontwikkeld voor dergelijke partijen die met grote volumes werken en/of alle focus willen kunnen leggen op business innovaties.”

Benieuwd naar wat Bauhaus ArtITech voor jouw organisatie inzake digitale transformatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Leave a comment