Bauhaus Active Focus Group AWS Certified

Wat maakt de Active Focus Group zo effectief?

Heldere doelstelling

Doelstelling is het behalen van het examen AWS Certified Solutions Architect Associate, SAA-C02. We focussen ons hier volledig op; alle deelnemers hebben dit als doel.

Uitsluitend onderwerpen die terugkomen in het SAA-C02 examen worden behandeld. Daarnaast reikt de docent praktische tips aan die je zeker helpen het certificaat in de wacht te slepen!

Coaching

Coaching houdt niet op met de klassikale en inhoudelijk inspirerende trainingssessies. Coaching betekent dagelijkse beantwoording van vragen, via een voor deze training dedicated en actief door onze cloud specialisten gemonitorde Slack-omgeving.

Support Group

Bauhaus levert de Active Focus Group sinds 2018. De studenten onderling voelen een gezamenlijke sportieve uitdaging. De deskundige leiding stuurt hierop aan en bevordert dit. Studenten onderling wisselen allerlei tips uit om het examen te halen. Men steunt elkaar!

Klassikale training

Tijdens de klassikale training, die 6 dagdelen duurt, zal de Focus Group trainer duidelijke inleidingen geven over de examenstof. Studenten kunnen elkaar zien en horen en kunnen vragen stellen. Het is een virtual classroom. Je kunt opdrachten krijgen om een 10-minuten presentatie te geven of om samen met twee medestudenten iets te bouwen. Soms ga je in een break-out room om iets voor te bereiden om het daarna in de groep te bespreken.

“You can have results or excuses. Not both.”

Arnold Schwarzenegger

Actief ervaring opdoen

Klassikale opdrachten maken in AWS is een bijzonder effectieve leermethode. Je ontvangt van Bauhaus een inlog-account op een voor de Focus Group dedicated AWS omgeving. Opdrachten doe je tijdens de klassikale bijeenkomsten, maar ook er tussenin. Veel opdrachten doe je samen, je houdt contact met elkaar en met de trainer via Slack. Dit is bijzonder effectief gebleken.

Bauhaus Active Focus Group AWS Certified

 

Zes gezamenlijke sessies in een virtual classroom, online op basis van Webex Training, onder leiding van een ervaren en deskundige docent

 

 

Een Slack-kanaal waar je voortdurend in contact bent met de andere studenten en waar de trainer dagelijks vragen beantwoordt

 

 

Studieboek, op papier of in .mobi (Kindle ebook) formaat

 

 

Een gedeelde AWS account (subscription) waar je individueel of samen, aan opdrachten kunt werken. Iedere student krijgt een inlog-account voor deze AWS omgeving

 

 

Huiswerkoefeningen en huiswerk studieopdrachten

 

 

Een examenvoucher

 

De begeleiding via Slack en de gedeelde AWS omgeving blijven toegankelijk voor iedere student, ook na de laatste virtual classroom sessie. We blijven je begeleiden totdat je het examen hebt gehaald! (Examens gaan via Internet en zijn dus Corona-proof.)

Benodigde voorkennis.

Algemene ICT infrastructuur onderwerpen moeten als concept bekend zijn, zoals bijvoorbeeld TCP/IP, virtualisatie, load balancing, (basis) webhosting, identity management, auto scaling.

De studiegroep is goed te volgen voor infrastructuur engineers, maar ook als je bijvoorbeeld architect of projectleider bent.

Schrijf je in en behaal je AWS-certificaat nog deze zomer!

AANMELDEN AWS-TRAINING  AWS CERTIFIED SOLUTIONS ARCHITECT - ASSOCIATE

 

Leave a comment