Sourcing Performance

Succesvolle organisaties hebben focus op de toegevoegde waarde die zij aan klanten leveren

Vele jaren was het IT domein onvoldoende volwassen om IT diensten in te kopen in plaats van zelf te ontwikkelen. Voor een groot gedeelte van het IT domein, ligt die tijd achter ons. Uitbesteding van levering van IT-oplossingen aan gespecialiseerde aanbieders stelt ondernemingen in staat zich te focussen op eigen toegevoegde waarde creatie proces.

Digitale transformatie dwingt ondernemingen zich aan te passen aan de snelle technologische vooruitgang in producten en diensten.

Digitalisering, public cloud, automation, DevOps vragen om nieuwe vaardigheden en talenten van medewerkers die in de interne organisatie vaak onvoldoende aanwezig zijn. In het verleden was het al lastig om leveranciers te sturen in gewenste architectuur, lifecyle management en ondersteuning van business change.

Aansturing van strategische leveranciers als onderdeel van uw eigen digitale business processen vergt aandacht en alignment met eigen doelstellingen. Dat vraagt om een integraal beeld op delivery control, architectuurvisie en -sturing, portfolio management, contract management en financieel management vanuit een digitale insteek.