Vladimir Milosev

Vladimir vervult twee taken bij Bauhaus ArtITech. Hij houdt zich onder andere bezig als IT Consultant. Vladimir heeft veel ervaring als IT Consultant, met name op het gebied van Project & Changemanagement, ITIL, telefonie en netwerken. Daarnaast houdt hij zich bezig als migratiespecialist.

Zo’n ervaren medewerker als Vladimir voegt belangrijke waarde toe aan een bedrijf als Bauhaus. “Ik ben resultaatgericht, pragmatisch, sociaal en integer”, aldus Vladimir. Hij is een goede communicator. “Ik ben in staat om bruggen te slaan tussen mensen en afdelingen. Ik heb een goed oog voor de verschillende belangen en de politiek binnen een organisatie. Hierdoor ben ik goed in het wegenemen van weerstanden.” Vladimir heeft dan ook veel ervaring met het werken in multidisciplinaire teams binnen complexe infrastructurele projecten.

Een ander groot voordeel aan Vladimir, is dat hij stressbestendig is. “Ik ben in staat om in turbulente omgevingen mijn hoofd koel te houden. Zo fungeer ik als rustpunt voor anderen.” Daarnaast is respect voor mensen te allen tijde een belangrijk uitgangspunt voor Vladimir.

De klant heeft een goede aan Vladimir, omdat hij de zaken niet alleen bekijkt vanuit zijn eigen perspectief. “Als je alles vanuit je eigen perspectief bekijkt, loop je het risico om vast te lopen. Door ook de gezichtspunten van anderen te betrekken in de overweging en anders naar dingen te kijken, kom je vaak op hele nieuwe mogelijkheden die je anders over het hoofd zou zien. Dat is mijn benefit voor de klant”, sluit Vladimir het interview af.