Rob Zwart

Energie erin steken! Dat is wat ik graag doe. Of het nu gaat om thuis, sport of werk, ik wil mijn energie er in kwijt waardoor ik ook anderen motiveer om er tegenaan te gaan. Ik wil met die energie graag bijdragen aan een bedrijf, instelling, opdracht, klant, club of team. Bij voorkeur aan projecten/opdrachten met maatschappelijke relevantie.

Karakteristiek voor mijn manier van werken is initiatief nemen, eigenaarschap pakken, en zorgen voor een enthousiaste werksfeer. Dat doe ik graag zelf, maar vooral ook door het maximale uit een team te halen door de nadruk te leggen op zelfvertrouwen, transparantie en dialoog. Professionele dienstverlening en hoge klanttevredenheid vind ik heel belangrijk. Daarbij vind ik een direct en open contact met klanten/afnemers belangrijk, zodat er een open debat over de (on)tevredenheid is. Ik ben scherp op detail met een technische achtergrond. Ik vind het leuk om tot op een bepaald abstractieniveau de details in te duiken. Zowel om nieuwe concepten te begrijpen, als ook om de echte specialisten in mijn team te kunnen uitdagen. Ik kan makkelijk schakelen tussen de detail –en concept niveaus, en daardoor ook met mensen die op die verschillende niveaus acteren. Ik creëer graag verbinding, en ga positieve samenwerking aan, uiteraard ook over de grenzen van afdelingen heen.

Bij Bauhaus ga ik met veel drive, enthousiasme en plezier mijn schouders onder (forse) klussen zetten, opdrachten begeleiden en een Practice opstarten gericht op ICT in de Zorg. Ik denk dat de expertise van Bauhaus ook uitstekend van pas komt bij de Zorginstellingen en bij hun ICT-vraagstukken.