Rob Beelen

Ik ben meer dan 10 jaar werkzaam in de ICT en sinds april 2016 doe ik dat onder de vlag van Bauhaus. Mijn rol binnen dit bedrijf is die van Netwerk Consultant. Bij klanten werk ik mét klanten(!) aan het verbeteren van hun netwerkinfrastructuur. Elk bedrijf is anders, dus elk netwerk is anders, maar het doel bij elk bedrijf is hetzelfde: betrouwbaar, stabiel en een veilig netwerk die efficiënt is te beheren.

Vol enthousiasme werk ik bijvoorbeeld aan verander / LCM-trajecten of datacentermigraties, waarbij naast de technische aanpassing ook de doorontwikkeling van organisatie een belangrijk onderdeel is van onze opdracht. De combinatie van techniek en organisatie zie ik zelden binnen ICT, maar is wel hetgeen wat mij veel energie geeft. Ik kende Bauhaus al enige tijd voordat ik besloot om de overstap te maken. Tijdens deze periode maakte ik kennis met een transparant, open en informeel bedrijf, vol met professionele collega’s op allerlei terreinen.

Na jaren voor een grote ICT-dienstverlener te hebben gewerkt, merkte ik dat ik toe was aan een werkgever die meer betrokken is met de werknemers. Ondanks dat ik continue bij de klant zit, heb ik veel contact met mijn collega’s die ik wat minder vaak zie. Dat is ook niet zo vreemd aangezien we om 6 weken een Bauhaus-avond hebben, en daarnaast worden ook vele leuke en sportieve activiteiten georganiseerd. Kortom, het was nog maar een hele kleine stap om bij Bauhaus in dienst te komen.