Menno de Gans

Als architect sta je aan het begin van een ver- of nieuwbouw traject. Samen met de opdrachtgever wordt afhankelijk van de vraag een strategie ontworpen of een zo passend mogelijk architectuur ontwerp gemaakt.

Daar blijft het bij Bauhaus niet bij, de architect is en blijft teamlid van het projectteam en zal tijdens het gehele traject de bouw begeleiden zodat er daadwerkelijk de originele vraag wordt beantwoord. Dit is dé motivatie, niet alleen het ontwerp, maar echt het ontwerp tot leven zien komen.

Nieuwe uitdagingen bevinden zich in het raakvlak van (data) privacy en architectuur: privacy by design zal het fundament gaan worden in vele ver- en nieuwbouw trajecten die ik bij Bauhaus hoop uit te voeren.

Doordat Bauhaus redelijk compact is en er vrijwel geen hiërarchie is, zijn het volgen van marktontwikkelingen, bespreken met collega’s en het inzetten van een product of dienst geen oneindig proces. Het is meer een kwestie van een paar goede koppen koffie en brainstormen met elkaar…heerlijk efficiënt!