Hans de Bruijn 1

Gewoonten maken oud. Jong blijf je door de bereidheid tot verandering. Er zijn drie constanten in het leven … verandering, keuze en principes.

Als business partner binnen Bauhaus ben ik zelf niet bang om te veranderen, en ik help met mijn kennis (vooral van IT;-) en ervaring graag organisaties om middels verandering te komen tot verbetering en aanpassing aan hun veranderende omgeving. Het liefst doe ik dat samen met anderen, elkaar steunen, schuren, wrijven, helpen, corrigeren hoort er allemaal bij om tot een beter resultaat te komen. Wederzijds vertrouwen en respect zijn hierbij onontbeerlijk.

Ik ben op mijn best als Interim manager/Consultant met focus op IT business value. Ik heb ruime kennis en ervaring op het gebied van organisatieverbetering, organisatieontwikkeling, procesoptimalisatie, regievoering, sourcing, IT procurement, IT operations, informatiemanagement, dev-ops, bedrijfsvoering, servicemanagement , financial management, facility management, programma- en projectmanagement. Dit zowel in de publieke als in de private sector.