Dirkjan Stevens

Als Business Partner draag ik graag bij aan het veranderen of verbeteren van de organisatie van onze klanten. In mijn ervaring als Programmamanager, CIO en Interim Manager staat de verandering centraal. Ik word erbij gehaald omdat er iets aan de hand is en er iets bewerkstelligd moet worden.

Ik vind het leuk te achterhalen waarom de voor de hand liggende oplossing niet werkt. Vanuit een feitelijke analyse van de situatie zal ik eerlijk en duidelijk zijn. Ik heb compassie voor mensen en hun drijfveren. Er is een goede reden (geweest) waarom iemand zich gedraagt zoals hij doet. Dat erkennen wordt vaak vergeten, maar is in mijn ogen cruciaal in het inzetten van de verandering.

Ik vind het mooi om bij mezelf en bij anderen op zoek te gaan naar de eigen kracht. Veranderen kun je alleen zelf. Ik kan jou niet veranderen, hooguit support geven. Dit geldt ook voor organisaties als geheel. Bauhaus ondersteunt klanten bij dit proces en wil daarin blijvend effect hebben. En daar word ik enthousiast van!