Mariella de Koning

CXO Data Strategy & Digital Transformation

Zakelijke hoogtepunten

Partner Varso Group

Global CMO Randstad

Mariella de Koning

Wat is mijn droom, vraag je?Het creëren van een toekomst waarin data ons helpt met het transformeren naar een circulaire en duurzame wereld. Een groene wereld, onbevooroordeeld en gericht op diversiteit. Data heeft de kracht om dit te helpen tot stand te brengen. Data is kostbaar, herbruikbaar en zullen systemen en applicaties keer op keer overleven. Degenen die in gezamenlijkheid beschikbare data ontgrendelen en combineren, zullen dit verschil maken. Naïef? Nee. Dit is de wereld waarin ik wil leven. Doe je mee?

Mariella helpt bedrijven groeien, relevant blijven en professionaliseren. Een sterke business leider die oude patronen kan doorbreken door een sterke focus op missie, business, de gebruiker en haar ecosysteem. Gepassioneerd door het creëren van diverse teams en duurzame omgevingen die de oude en nieuwe wereld overbruggen.

“Digitale transformatie gaat niet over de “T” van technologie, maar over de “I” van informatie. Het wordt hoog tijd dat we beseffen dat elk bedrijf uiteindelijk in de data-industrie zit.”

Email