Digitale transformatie

Bauhaus ArtITech sprak in deze tijd van digitale transformatie met een aantal businessmanagers over hun uitdagingen. Organisaties veranderen wezenlijk door nieuwe technologische mogelijkheden. Tegen welke uitdagingen lopen deze managers aan?

  • Verbinding tussen medewerkers

In het veranderingsproces wordt zowel het ‘meekrijgen van traditionele medewerkers’ als het ‘open staan van nieuwe medewerkers voor al aanwezige expertise’ als uitdaging gezien. Hoe kun je de verbinding tussen mensen effectief tot stand brengen?

  • Absorptiecapaciteit van mensen

Bij alle veranderingen in de organisatie, wil je mensen blijven meenemen. Wat kunnen mensen aan, wat is hun absorptiecapaciteit?

  • Samensmelting tussen business en IT

De traditionele IT-afdeling is soms niet eens meer nodig om wensen van de business te realiseren. Ontwikkelaars krijgen meer ruimte voor die aspecten waarmee de organisatie zich echt onderscheidt. Hoe kun je de hernieuwde samenwerking tussen business en IT goed vormgeven?

  • De verbinding met de klant

Digitalisering biedt organisaties nieuwe mogelijkheden om waarde voor klanten te creëren en zo klanten te overtuigen voor de organisatie te kiezen. Hoe kun je het als organisatie iedere dag net weer iets beter doen? Spelen deze uitdagingen ook in de Rotterdamse haven, die de slimste haven ter wereld wil worden? Of bij Nuon, die met de ambitie van klanttevredenheid en klantbeleving de consument voor zich wil winnen in de strijd met de concurrentie?

In november en januari organiseert Flevum met Bauhaus ArtITech twee Vision Dinners. Tijdens de Vision Dinner in november gaat Jorissa Neutelings, Director Digital Development van Nuon in gesprek met deelnemers in directiefunctie over haar digitale roadmap en tijdens de Vision Dinner in januari praat Paul Smith, CFO Port of Rotterdam,  over de digitale transformatie in de Rotterdamse Haven en over de mogelijkheden die daarmee ontstaan voor andere bedrijven. Ben je directielid dan kun je daarbij zijn!

Meer informatie over de Vision Dinners

Leave a comment