Eerste Soundbite-sessie MatrixMind & Equinix groot succes

Op 27 juni organiseerde MatrixMind (de Cloud dochter van Bauhaus), specialist op het gebied van public cloud integratie, samen met Equinix de eerste Soundbite sessie. In AM3 kregen diverse organisaties uitleg over MatrixMind’s Modern Virtual DataCenter oplossing: een hybride IAAS oplossing over eigen locatie en Equinix die een volledig veilig transitie- en exit-scenario richting de public cloud providers faciliteert.

Er werd uitgebreid gediscussieerd over de mogelijkheden van public cloud en de gasten kregen tevens een rondleiding door AM3. In de volgende edities zullen zij vanzelfsprekend worden rondgeleid in Equinix’ nieuwste paradepaardje: AM4.

“De belangstelling voor ons Modern Virtual DataCenter concept groeit snel. Klanten waarderen onze insteek om hen echt naar de cloud te brengen en niet naar semi-/tussenoplossingen als hosting- of shared concepten. Infrastructuur investeringen on-premise worden met onze gateway gegarandeerd bevroren. Ons concept garandeert niet alleen een eenduidige transitie naar, maar ook een veilig vertrek uit de cloud.”, aldus Almir Iriskic, CTO van MatrixMind.

In het najaar staan nieuwe Soundbite sessies gepland die zullen worden gehost door Marco Gianotten van Giarte. Het aantal plaatsen per sessie is beperkt om de kwaliteit van de discussie te verhogen. Bent u geïnteresseerd in deelname? Stuur een mail naar hans.den.hartog@matrixmind.nl

Comments are closed.