Sollicitatie procedure

Solliciteren op een vacature:

Nadat je gesolliciteerd hebt op een openstaande vacature van Bauhaus ArtITech, wordt er binnen twee werkdagen contact met je opgenomen om jouw sollicitatie te bevestigen. Onze Recruiter neemt jouw cv door en kijkt of er sprake is van een match. Indien dit het geval is, word je uitgenodigd voor een kennismaking op ons kantoor in Utrecht. In dit gesprek maak je kennis met onze Recruiter en een collega binnen dezelfde Practice, dan wordt ook de uitslag van de *Pixeltest besproken. Daarna volgen er nog twee gespreksrondes waarin we elkaar nog uitgebreider leren kennen. Gedurende het gehele sollicitatieproces vinden we het belangrijk om transparant te zijn over onze bevindingen en vragen we continu om feedback aan de kandidaat zelf. Ook hier zijn we graag echt in contact en spreken we tijdig verwachtingen naar elkaar uit.

Een referentiecheck maakt onderdeel uit van ons sollicitatieproces.

*De Pixeltest is een vast onderdeel van het sollicitatieproces. Nog voordat de eerste kennismaking plaatsvindt, ontvang je van onze Recruiter gegevens om de Pixeltest te maken. In deze test worden een aantal competenties getoetst die zijn afgeleid van onze kernwaarden. De vier kernwaarden van Bauhaus ArtITech zijn: Charmant Leiderschap, Scherpzinnig, Stoutmoedig en Echt in Contact.

 

Open sollicitatie:

Leuk dat je interesse toont in ons bedrijf. Wij zijn altijd geïnteresseerd in nieuw talent en zullen jouw open sollicitatie met zorg behandelen. We kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Ook in dit geval neemt onze Recruiter binnen twee werkdagen contact met je op.

Zien wij geen directe mogelijkheden, dan ontvang je daar uiteraard ook bericht over. Bij jouw goedkeuring, bewaren we jouw cv in ons bestand en nemen we contact met je op zodra er een opportunity speelt waarbij sprake is van een eventuele match.