Vision Dinner | Adaptive Leadership

Hoe Tom Tom zich keer op keer opnieuw uitvindt

2008. Het jaar van de introductie van de iPhone met GPS, een financiële crisis én de introductie van gratis kaarten en routeplanners door Google. Voor de zoveelste keer moest TomTom zichzelf opnieuw uitvinden. Een uitdaging waarvoor veel andere bedrijven – en misschien ook die van u – zich gesteld zien. Tijdens zijn presentatie neemt Pieter je mee in de journey van TomTom richting een toekomstbestendige organisatie: een proces dat nooit eindigt. Daarbij gaat hij in op de uitdagingen waarvoor hij en zijn medeoprichters zich gesteld zagen en hoe zij zich door de bedrijfsstrategie aan te passen en nieuwe partnerships aan te gaan, bestendig konden maken voor de toekomst. Een inspirerende presentatie voor jou als bestuurder, waarin vraagstukken en uitdagingen worden behandeld waarin je jezelf ongetwijfeld zult herkennen! Na de presentatie faciliteren wij een open discussie onder de Chatham House Rule waarbij wij ook graag uw lessons learned horen.

 

Spreker: Pieter Geelen, Medeoprichter van TomTom

In 2016 werd hij tegelijkertijd met de medeoprichters van TomTom (Harold Goddijn, Peter-Frans Pauwels en Corinne Vigreux) benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau omdat zij zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor de samenleving.

Je bent van harte welkom om deel te nemen aan dit Vision Dinner. De ontvangst is vanaf 17.30 uur, het inhoudelijke programma inclusief diner duurt van 18.00 – 20.30 uur. Aansluitend is er gelegenheid voor koffie en netwerken. Deelname aan deze bijeenkomst is vrij van kosten en wordt aangeboden door Bauhaus ArtiTech, bureau voor strategie en uitvoering van Digitale Transformatie.

Aanmelden
Wil je je aanmelden voor dit diner op 28 mei 2019? Klik  dan hier of mail je NAW-gegevens, inclusief je functie en mobiele telefoonnummer, naar corporate@flevum.nl onder vermelding van  ‘Vision Dinner 8 oktober met Tom Tom’.

 

 

 

Vision Dinner: Adaptive Leadership, Regio Utrecht, 17.30 tot 20.30 uur, 8 oktober 2019