Virtual Round Table | Hoe bouw je een eigen digitale DNA?

De digitale transformatie van Innogy

Met 72.000 werknemers en 50 miljoen klanten in 15 landen is E.ON (waar Innogy onderdeel van uitmaakt) één van de grootste energieconcerns van Europa. Daarmee heeft zij een belangrijke rol in de energietransitie en zij zet zich dan ook in om duurzaam energiegebruik bij consumenten aan te jagen. Digitalisering speelt daarbij een belangrijk rol. Kuldip Singh is verantwoordelijk voor deze digitale transformatie – een transformatie op technologisch, strategisch, organisatorisch en cultureel vlak. Kuldip formuleerde een aantal bouwstenen om de transformatiekracht van zijn organisatie te vergroten en uiteindelijk digitaal DNA te creëren – iets dat volgens hem cruciaal is voor succesvolle digitale transformatie.

Ben je benieuwd naar deze bouwstenen voor digitaal DNA en ben je benieuwd hoe je zelf succesvol invulling kunt geven aan je digitale strategie? Laat je inspireren tijdens deze Virtual Round Table op 2 juni!

Spreker: Kuldip Singh, Digital & Data Director Innogy Retail

 

Kuldip is een digital executive met een passie voor adoptie van technologie om grootschalige business impact te realiseren. In 2019 won hij de TIM Award voor meest innovatieve IT-leider van Nederland. Tijdens zijn presentatie vertelt hij hoe hij invulling geeft aan de digitale transformatie van Innogy en gaat hij dieper in op de bouwstenen voor digitaal succes. Hij staat stil bij onderwerpen als leiderschap, cultuur, agile at scale, een (digitale) werkplek die samenwerking en creativiteit ondersteunt, het aantrekken van getalenteerde digital natives en het reskillen van werknemer.

 

 

Je bent van harte welkom om deel te nemen aan deze kleinschalige en besloten Virtual Round Table, bedoeld voor circa 15 directeuren en bestuurders uit het corporate bedrijfsleven. Aansluiten op de presentatie van Kuldip is ruim de gelegenheid voor uitwisseling tussen alle deelnemers.

Deelname aan deze bijeenkomst is vrij van kosten.

De avond wordt mogelijk gemaakt door Bauhaus ArtITech dat bij klanten verantwoordelijkheid neemt voor grootschalige verandertrajecten waar integrale visie vorming en implementatie van digitale strategie, cultuur, technologie, processen en charmant leiderschap het succes bepalen.

AANMELDEN VIRTUAL ROUND TABLE

 

Virtual Round Table: Hoe bouwt u uw eigen digitale DNA? 17.00 tot 18.30 uur, 2 juni 2020