Open Haard Sessie: 100% Cloud – De reis van PostNL

Op woensdag 6 maart 2019 organiseert Bauhaus ArtITech een Open Haard Sessie voor CxO’s en (IT) directieleden met als thema “100% Cloud: de reis van PostNL″ van 18.00 tot 22.00 uur in kasteel Heemstede te Houten. De avond met diner staat in het teken van kennisdeling binnen een klein gezelschap in een comfortabele, gastronomische setting met maximaal 10 tafelgenoten.

Vanuit Bauhaus komen we dagelijks in aanraking met de manier waarop organisaties omgaan met de snel veranderende digitale wereld. Business en IT werken steeds nauwer samen en het onderscheid tussen beiden vervaagt. Hoe ga je om met deze transitie? Hoe ziet de besturing hiervan eruit? Hoe zorg je dat je in een omgeving met sterke focus op kostenbesparing toch de juiste dingen bereikt voor de Business? En hoe krijg je het bestuur en management van de organisatie mee in de nieuwe wereld van Cloud en Agile werken en zorg je dat je op koers blijft?

Marcel Krom is CIO van PostNL. Marcel neemt ons deze avond mee in de reis die PostNL de afgelopen jaren heeft gemaakt, de hobbels die PostNL heeft moeten overwinnen en de resultaten die daarbij geboekt zijn. En uiteraard: welke lessen er uit de ervaringen van PostNL te halen zijn. Tussendoor is er intensieve interactie tussen de deelnemers en delen we ervaringen en inzichten tijdens deze Open Haard Sessie.

We hopen van harte dat je op onze uitnodiging ingaat en we je op 6 maart 2019 in Houten mogen verwelkomen.

AANMELDEN OPEN HAARD SESSIE

Open Haard Sessie: 100% Cloud: De reis van PostNL, Kasteel Heemstede, Houten, 18 tot 22 uur, 6 maart 2019