Think forward, move forward – Group

Wij richten ons op het organiseren en leveren van strategie en uitvoering van veranderingstrajecten op het vlak van digitale transformatie en sourcing van IT.

 

 
 

Bauhaus ArtITech, MatrixMind en One Zero IT zijn zusterbedrijven en strategische partners.

Bauhaus ArtITech begeleidt organisaties bij verandertrajecten waarmee zij ambitieuze doelen willen realiseren. Vandaag de dag gaat het dan vaak om digitale transformaties. Voor Bauhaus ArtITech blijft IT altijd mensenwerk. Het management van de veranderprogramma’s is daarom gebaseerd op een integrale aanpak van het proces, de technologie én de mensen. Veranderingen in technologie zijn niet los te zien van veranderingen in de manier van werken en in het gedrag van de mensen. Met haar aanpak verhoogt Bauhaus ArtITech het innovatievermogen van organisaties. Door transities beheerst en inspirerend uit te voeren, wordt de zelfredzaamheid van de organisatie en de continuïteit van de bedrijfsvoering gegarandeerd. 

MatrixMind is een specialist in hybride IAAS-cloudoplossingen en helpt organisaties – in hun eigen tempo – de overstap naar de cloud te maken. Stap voor stap krijgen deze organisaties vertrouwen in de cloud, zoals zij ook vertrouwen in hun eigen omgeving hebben. Daarvoor heeft MatrixMind het Modern Virtual Datacenter ontwikkeld, dat wordt geleverd vanuit de Equinix datacenters in Amsterdam. Deze oplossing ontsluit – met een sterke focus op security en schaalbaarheid – alle denkbare cloudproviders, waarbij lock-ins voor klanten worden voorkomen: het blijft altijd mogelijk te wisselen tussen cloudproviders en ook de mogelijkheid de cloud weer te verlaten wordt meteen geregeld in exit-scenario’s. 

One Zero IT stelt IT-consultants met hoogwaardige expertise binnen de IT-domeinen (Cloud)Infrastructure, Automation en Security  beschikbaar. Deze consultants beschikken over technologische kennis én over goede communicatieve vaardigheden; zij worden op tijdelijke basis beschikbaar gesteld of er wordt bemiddeld met het oog op een arbeidsrelatie. Ook doen zij korte adviesopdrachten als netwerk-, security- of infrastructuur-audits.

Op het moment hebben verandertrajecten van organisaties vaak betrekking op transformatie naar een nieuwe wereld, de cloud. De cloud biedt nieuwe mogelijkheden om doelen te behalen en nieuwe kansen te creëren. One Zero IT ondersteunt Bauhaus ArtITech en MatrixMind met mensen met de juiste kennis en skills voor de projecten bij hun klanten. De samenwerking met MatrixMind en One Zero IT levert klanten van Bauhaus ArtITech de specialistische technologische kennis die daarvoor nodig is. Andersom zorgt Bauhaus ArtITech ervoor dat de technologische uitdagingen van klanten van MatrixMind en One Zero IT goed verankerd worden in de organisatie.