Webinar | Cloud migratie en Application Cloud Readiness Assessment

Strategische keuzes van een migratie naar de cloud wordt bepaald door het huidige applicatielandschap, eisen vanuit de business en technische mogelijkheden. Het is hiervoor noodzakelijk om naast een inventarisatie van de infrastructuur, ook goed inzicht te hebben in het huidige applicatielandschap. Deze informatie is essentieel wanneer de roadmap naar de (public) cloud gemaakt moet worden of de migratie naar de cloud voorbereid wordt.

Om snel en efficiënt inzicht te krijgen in het applicatielandschap heeft Bauhaus, op basis van jarenlange ervaring, het Application Cloud Readiness Assessment ontwikkeld. Dit assessment analyseert het applicatielandschap op onder meer, life cycle van de applicatie, integratie, security en compliance.

Managementconsultant Roel Beurskens voert regelmatig het Application Cloud Readiness Assessment uit bij verschillende organisaties en vertelt in een kort webinar over veel voorkomende problemen waar organisaties tegenaan lopen bij de voorbereidingen van cloud migraties, de inzet van de Application Cloud Readiness Assessment en hoe deze scan waardevolle input levert voor migratieplannen.

De webinar vindt plaats op 1 december van 15:00 – 15:45 uur en is volledig kosteloos. Inschrijven kan via het aanmeldformulier op deze pagina. De webinar wordt georganiseerd via Cisco Webex. De uitnodiging tot de webinar ontvang je na het inschrijven.

We zien je graag op 1 december.

AANMELDEN WEBINAR CLOUD MIGRATIE EN APPLICATION CLOUD READINESS ASSESSMENT

Webinar | Cloud migratie en Application Cloud Readiness Assessment, 1 december 2020