Vision Dinner | Digitalisering binnen PostNL: de belangrijkste succesfactor

 

PostNL is een logistiek bedrijf dat sterk geïntegreerd is met bedrijven in de e-commerce wereld. Terwijl de kern van het bedrijf nog steeds bestaat uit logistiek, verschuift de organisatie naar een tech platform. In 2019 begon het bedrijf met hun digitale transformatie: van een ‘technology push’ naar een ‘business pull’ -structuur. Deze heroriëntatie en transformatie omvat veranderingen in architectuur, cultuur, personeelsbestand, het gebruik van data en leiderschap.

Tijdens dit Vision Dinner gaat Eline Kamerbeek in op de digitale transformatiestrategie van PostNL. Deze strategie omvat een verschuiving van outsourcing naar insourcing. Met nieuwe competentie-eisen voor het personeel, zoals low-code ontwikkeling. Daarnaast betekent de nieuwe strategie het omarmen van een meer datagedreven aanpak voor de organisatie als geheel. Na haar presentatie is er een gemodereerd gesprek met Eline en de andere deelnemers om kennis uit te wisselen. We nodigen jou graag uit om mee te doen!

Spreker: Eline Kamerbeek

Eline kwam 12,5 jaar geleden bij PostNL in dienst, en maakte geleidelijk de overstap van business naar e-commerce en IT. In haar huidige functie geeft ze leiding aan de nieuw opgerichte afdeling voor digitale transformatie binnen PostNL. Haar doel is om de ultieme combinatie te vinden tussen groei, digitale transformatie en gelukkige mensen.

Gastheer & Moderator: Antoine de Wispelaere

De sessie wordt gemodereerd door Antoine de Wispelaere, directeur bij 90NORTH. Na de presentatie is er gelegenheid voor een open discussie met Eline, Antoine en de andere deelnemers.

Het doel van deze sessie is kennisuitwisseling. We nodigen je graag uit om deel te nemen en je kunt je hieronder aanmelden. Deze sessie wordt in samenwerking met Flevum georganiseerd. Deelname is vanzelfsprekend kosteloos.

 

AANMELDEN VISION DINNER

Vision Dinner | Digitalisering binnen PostNL: de belangrijkste succesfactor, Utrecht, 17.00 tot 20.30 uur, 7 april 2022