Virtual Round Table | De digitale take-off van Schiphol

De digitale take-off van Schiphol

Schiphol is op weg om de voorkeursluchthaven van Europa te worden. Niet alleen voor passagiers, maar ook voor luchtvaartmaatschappijen, logistieke dienstverleners en bedrijven. Digitalisering en slimme inzet van data zijn hierin belangrijke pijlers. Henry van der Geest is Director Finance & Control bij Schiphol en neemt u tijdens deze Virtual Round Table mee in de (digitale) ambitie van zijn organisatie. Daarbij laat hij zien welke rol de finance afdeling speelt en staat hij specifiek stil bij onderwerpen als persoonlijk leiderschap, data-driven werken en creëren van draagvlak onder werknemers, alsmede de ontwikkeling van nieuwe skills.

Dialoog en discussie staan centraal tijdens deze bijeenkomst. Om deze dialoog dynamischer te maken, wordt de sessie live in de studio opgenomen en draagt deze een hybride karakter. Dit betekent dat de online en fysieke wereld met elkaar in verbinding staan en dat het niet alleen mogelijk is om de sessie online bij te wonen, maar ook – conform de geldende maatregelen en richtlijnen – in de studio. In de studio zijn slechts enkele plaatsen beschikbaar, dus mocht u het interessant vinden om fysiek bij deze sessie aanwezig te zijn kunt u dit kenbaar maken in het inschrijfformulier.

Spreker: Henry van der Geest, Director Finance & Control bij Schiphol

 

Henry van der Geest is sinds 2016 Director Finance & Control bij Schiphol. Doordat de finance afdeling goed zicht heeft op kritische datastromen, vervult zij een unieke positie in de verwezenlijking van de (digitale) ambities. Om deze positie te verzilveren, wordt middels het Schiphol Digital Finance 2025 programma flink ingezet op de ontwikkeling van de daarvoor benodigde capabilities. Finance zal met behulp van inzichten uit (on)gestructureerde data als ‘navigator’ de business ondersteunen bij strategische besluitvorming en waardecreatie.

 

Gastheer & Moderator: Antoine de Wispelaere, Director bij Bauhaus ArtITech

 

Verbinden van mensen. Antoine de Wispelaere zet deze sterke eigenschap het liefste in bij (digitale) transformatieprocessen. Hij brengt grote groepen mensen bij elkaar en zorgt ervoor dat zij naar elkaar luisteren. Hij creëert daarmee een smeltkroes aan ideeën en filtert daar een gemene deler uit. Dit zorgt voor een onderscheidende en gedragen visie waardoor je digitaal steeds een stap verder komt. Vanuit zijn uitgebreide praktijkervaring en als gastheer van deze Virtual Round Table faciliteert hij het gesprek tussen u en de andere deelnemers.

 

Je bent van harte welkom aan deze sessie deel te nemen en je kunt je hieronder aanmelden. Deze sessie wordt in samenwerking met Flevum georganiseerd. Deelname is vanzelfsprekend kosteloos.

AANMELDEN VIRTUAL ROUND TABLE

Virtual Round Table: De digitale take-off van Schiphol. 17.00 tot 18.30 uur, 22 april 2021