Open Haard Sessie: The Art of the possible in Cloud Deployment

 

Op dinsdag 11 juni 2019 organiseert Bauhaus ArtITech opnieuw een Open Haard Sessie voor CxO’s en (IT) directieleden met als thema “The Art of the possible in Cloud Deployment” van 18.00 tot 22.00 uur in Kasteel Heemstede in Houten. Deze avond, met diner, staat in het teken van kennisdeling, intervisie en co-creatie binnen een klein select gezelschap in een comfortabele, gastronomische setting met een beperkt aantal genodigden.

Deze sessie wordt gefaciliteerd door Willie Appel – Business partner van Bauhaus en wordt gepresenteerd door Amir Arooni – Group CIO, Nationale Nederlanden en President CIONET Advisory Board.

Otto von Bismarck, de Duitse staatsman uit de negentiende eeuw, zei: “Politiek is de kunst van het mogelijke, het bereikbare – de kunst van de volgende beste.” Zijn term “kunst van het mogelijke” is tot op de dag van vandaag ook van toepassing op andere gebieden dan politiek. Het idee erachter is perfectionisme te vermijden ten gunste van vooruitgang, in plaats van volledig verlamd en resistent te worden tegen verandering.

Tijdens deze Bauhaus CIO sessie deelt Amir Arooni de ervaringen van Nationale Nederlanden (NN) met Public Cloud Deployment en vertelt hij hoe bedrijven aan de slag kunnen gaan met bruikbare stappen voor deze noodzakelijke verandering. NN heeft hiervoor een stap moeten zetten voorbij zelfvoldaanheid en de schijnbaar onoverkomelijke complexiteit van de eigen organisatie. Amir zal het ‘Why, How & What’ van Cloud implementatie beschrijven, vanuit een zeer praktisch perspectief met speciale aandacht voor de Do’s en de Don’ts.

Amir heeft als een doorgewinterde IT-professional met dertig jaar ervaring, veel van de IT-wereld gezien en heeft hij altijd bewezen in dit opzicht een ‘thought leader’ te zijn. We willen je uitnodigen om dit zelf te ervaren.

Amir zegt: “NN is een van de eerste financiële dienstverleners ter wereld die kiest voor de Public Cloud, simpelweg vanwege de voordelen op het gebied van snelheid, veiligheid en flexibiliteit. Cloudproviders besteden veel tijd en geld aan beveiliging en we kunnen ons terecht afvragen of kleine en middelgrote organisaties daar het geld voor hebben. Alle applicaties van NN in Nederland zouden begin volgend jaar in de Cloud moeten leven. Sommigen zullen we geleidelijk afbouwen, anderen zullen we ongewijzigd migreren en weer anderen zullen we integreren in nieuwe oplossingen. Het geheim van deze succesvolle migratie is dat we teams hebben met de juiste kennis van technologie, zoals Amazon Web Services, Microsoft’s Azure en IBM’s Bluemix. We willen in de toekomst een toename van het aantal nieuwe technologieën zien. Het is essentieel dat we een organisatie creëren, die deze ontwikkelingen aankan. We moeten blijven experimenteren, blijven leren. Dat is mijn doel: een lerende organisatie te zijn, in alles wat zij doet.”

De ervaring leert dat deze Open Haard Sessies buitengewoon worden gewaardeerd vanwege de kleinschaligheid, het besloten karakter en echte praktijkverhalen van vakgenoten. Pas je binnen de doelgroep en zit je met vergelijkbare vraagstukken, dan nodigen we je hierbij van harte uit als onze gast om op 11 juni 2019 in Kasteel Heemstede in Houten deel te nemen aan deze exclusieve Open Haard Sessie.

 

Aanmelden Open Haard Sessie

Open Haard Sessie: The Art of the possible in Cloud Deployment, Kasteel Heemstede, Houten, 18.00 tot 22.00 uur, 11 juni 2019