Open Haard Sessie: Hoe faciliteer ik de versnelling van het digitaliseringsproces?

 

Op woensdag 22 juni 2022 organiseren Bauhaus ArtITech en ncubed samen een Open Haard Sessie voor CxO’s en (IT) directieleden.

De vraag die deze avond centraal staat is: “Hoe faciliteer ik de versnelling van het digitaliseringproces van mijn organisatie, met een digitale / data driven IT-infrastructuur?”. Gastsprekers René Visser (Digital Transformation Lead bij Allianz Technology) en Rob de Ruiter (Manager Innovatie Infra Netwerken bij Rijkswaterstaat) zullen hun visie, kennis, en ervaringen met je delen.

René Visser zal toelichten hoe strategische innovatie en digitalisering van IT & infrastructuur, het totale digitaliseringsproces van de Allianz dienstverlening wereldwijd heeft versneld. En Rob de Ruiter behandelt de Rijkswaterstaat praktijkcase ‘Informatie- en Datagestuurd Netwerkmanagement’. Deze case toont aan wat de kracht van betrouwbare databronnen is om in control te komen van de missie-kritieke netwerkinfrastructuur en hoe dit innovatie versneld.

Lijkt dit je interessant en wil je hier met vakgenoten over sparren? Meld je dan nu aan voor de Open Haard Sessie. De sessie vindt plaats op woensdag 22 juni 2022 van 18.00 tot 21.30 uur in Restaurant ’t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht. De ervaring leert dat Open Haard Sessies buitengewoon worden gewaardeerd vanwege de kleinschaligheid, het besloten karakter en de praktijkervaringen van vakgenoten. We nodigen je hierbij van harte uit om deel te nemen aan deze exclusieve Open Haard Sessie.

Bij interesse kun je contact opnemen met Arjen Wentzel.

Open Haard Sessie: Hoe faciliteer ik de versnelling van het digitaliseringsproces?, Loenen aan de Vecht, 18.00 tot 21.30 uur, 22 juni 2022