Open Haard Sessie: De evolutie van applicatielandschap uitbesteding bij Ahold

Op donderdag 26 september 2019 organiseert Bauhaus ArtITech opnieuw een Open Haard Sessie voor CxO’s en (IT) directieleden met als thema “De evolutie van applicatielandschap uitbesteding bij Ahold” van 18.00 tot 22.00 uur in het Restaurant ’t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht. Deze avond met diner staat in het teken van kennisdeling, intervisie en co-creatie binnen een klein select gezelschap in een comfortabele, gastronomische setting met een beperkt aantal genodigden.

Voorheen had Ahold maar liefst 42 partijen voor de ondersteuning van haar applicatielandschap. Dat is inmiddels teruggebracht tot vier – allemaal actief op een specifiek terrein. Een ingrijpende beslissing, met als doel om met deze leveranciers echte partnerships op te bouwen. TCS richt zich op ondersteuning en ontwikkeling van applicaties. En ook het testen van applicaties wordt bij hen belegd.

Maarten van der Wolf, Director Contract & Vendor Management bij Albert Heijn en Léon de Ruijter, Director Application Services bij Albert Heijn vertellen tijdens deze Open Haard Sessie over hun dilemma’s, visie, course of action en de resultaten van deze rationalisatie van het leveranciers landschap. Een boeiend reisverslag over de evolutie van application uitbesteding governance binnen Ahold Delhaize waarbij de volgende vragen worden besproken:

  • Hoe helpt de overstap naar TCS Ahold Delhaize om haar applicatielandschap te vernieuwen?
  • Hoe helpt dit Ahold Delhaize kosten te reduceren?
  • Welke regie uitdagingen in de oude en nieuwe situatie (veel versus enkele application development en managementpartner) brengt dit met zich mee?
  • Welke leerervaringen heeft Ahold Delhaize opgetekend uit deze transitie?
  • Lukt het om innovatie van het applicatielandschap te versnellen door focus in leveranciers / partners aan te brengen?
  • En is het nu gelukt om tot een True Partnership met TCS te komen?

De ervaring leert dat deze Open Haard Sessies buitengewoon worden gewaardeerd vanwege de kleinschaligheid, het besloten karakter en echte praktijkverhalen van vakgenoten. Pas je binnen de doelgroep en zit je met vergelijkbare vraagstukken, dan nodigen we je hierbij van harte uit als onze gast om op 26 september 2019 in Loenen aan de Vecht deel te nemen aan deze exclusieve Open Haard Sessie.

Hopelijk kunnen we je bij een van onze aankomende evenementen welkom heten.

Aanmelden Open Haard Sessie

Open Haard Sessie: De evolutie van applicatie landschap uitbesteding bij Ahold, Loenen aan de Vecht, 18.00 tot 22.00 uur, 26 september 2019