Open Haard Sessie: De evolutie in de sourcing-strategie van Nouryon

Op dinsdag 12 october 2021 organiseert Bauhaus ArtITech voor het eerst weer een Open Haard Sessie voor CxO’s en (IT)-directieleden. De gastspreker is Ivo Polders, CTO van Nouryon en het thema van de avond is “Van Outsourcing naar Rightsourcing”. De Open Haard Sessie vindt plaats van 18.00 tot 21.30 uur in het Restaurant ’t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht.

Deze avond, met diner, staat in het teken van kennisdeling, intervisie en co-creatie binnen een klein select gezelschap in een comfortabele, gastronomische setting met een beperkt aantal genodigden.

De gastspreker Ivo Polders geeft tijdens deze Open Haard Sessie een inleiding over de redenen, invoering en effecten van de evolutie die de afgelopen jaren heeft plaatsgevonden binnen de IT-organisatie van Nouryon; van outsourcing naar rightsourcing en insourcing. Hij neemt ons mee in de achtergronden van deze beweging, de transformatie en de ervaringen van Nouryon en hemzelf met de nieuwe werkwijze.

De naam van Nouryon is ontstaan in oktober 2018 na de afsplitsing van AkzoNobel. Nouryon is wereldwijd marktleider op het gebied van essentiële chemie. Wereldwijd heeft Nouryon 10.000 medewerkers in dienst in 80 landen, waarvan 2.500 in Nederland. Ivo Polders was tijdens de afsplitsing van AkzoNobel verantwoordelijk voor de IT-separatie.

De ervaring leert dat Open Haard Sessies buitengewoon worden gewaardeerd vanwege de kleinschaligheid, het besloten karakter en echte praktijkverhalen van vakgenoten. Pas je binnen de doelgroep en zit je met vergelijkbare vraagstukken, dan nodigen we je hierbij van harte uit als onze gast deel te nemen aan deze exclusieve Open Haard Sessie.

Vanwege de overweldigende belangstelling is de inschrijving voor 12 oktober a.s. gesloten.

Open Haard Sessie: De evolutie in de sourcing-strategie van Nouryon, Loenen aan de Vecht, 18.00 tot 21.30 uur, 12 oktober 2021