Open Haard Sessie: CIO office 2.0

Op donderdag 31 mei 2018 organiseert Bauhaus ArtITech een Open Haard Sessie voor CxO’s en (IT) directieleden met als thema “CIO office 2.0″ van 18.00 tot 22.00 uur in kasteel Heemstede te Houten. De avond met diner staat in het teken van kennisdeling binnen een klein gezelschap in een comfortabele, gastronomische setting met maximaal 10 tafelgenoten.

Vanuit Bauhaus komen we dagelijks in aanraking met de manier waarop organisaties omgaan met de snel veranderende digitale wereld. Als Business en IT steeds nauwer samenwerken en je IT-strategie steeds meer een digitale strategie wordt, hoe ziet dan het CIO office van de toekomst eruit? Welke thema’s zijn onderwerp van besturing van het Digital Office? En wat dient er dan te veranderen om daar beter invulling aan te geven? Hoe voorkom je dat je Digital Office en IT-feestje is, terwijl het business change dient te faciliteren? En hoe maakt ook een kader stellend orgaan de slag naar Agile en hoe maakt het orgaan korte slagen op basis van lerend vermogen?

Antoine de Wispelaere is Algemeen directeur van Bauhaus ArtITech en de gespreksleider van deze avond. Antoine heeft een inventarisatie van de beelden rondom het Digital Office gemaakt op basis van regelmatige gesprekken met klanten van Bauhaus ArtITech. Antoine zal, in intensieve interactie met alle deelnemers, zijn ervaringen en inzichten tijdens deze Open Haard Sessie delen.

We hopen van harte dat je op onze uitnodiging ingaat en we je op 31 mei in Houten mogen verwelkomen.

Open Haard Sessie: "CIO office 2.0", Kasteel Heemstede, Houten, 18 tot 22 uur, 31 mei 2018