Open Haard Sessie: CIO office 2.0

Op dinsdag 4 december 2018 organiseert Bauhaus ArtITech een Open Haard Sessie voor CxO’s en (IT) directieleden met als thema “CIO office 2.0″ van 18.00 tot 22.00 uur in her Restaurant ’t Amsterdammertje te Loenen aan de Vecht. De avond met diner staat in het teken van kennisdeling binnen een klein gezelschap in een comfortabele, gastronomische setting met maximaal 10 tafelgenoten.

Vanuit Bauhaus komen we dagelijks in aanraking met de manier waarop organisaties omgaan met de snel veranderende digitale wereld. Als Business en IT steeds nauwer samenwerken en je IT-strategie steeds meer een digitale strategie wordt, hoe ziet dan het CIO office van de toekomst eruit? Welke thema’s zijn onderwerp van besturing van het Digital Office? En wat dient er dan te veranderen om daar beter invulling aan te geven? Hoe voorkom je dat je Digital Office en IT-feestje is, terwijl het business change dient te faciliteren? En hoe maakt ook een kader stellend orgaan de slag naar Agile en hoe maakt het orgaan korte slagen op basis van lerend vermogen?

Willie Appel, Founder van Digital Mindz en Associate Business Partner bij Bauhaus en Antoine de Wispelaere, Algemeen directeur van Bauhaus ArtITech zijn uw gespreksleiders van deze avond. Zij hebben een inventarisatie van de beelden rondom het Digital Office gemaakt op basis van regelmatige gesprekken met klanten. Willie en Antoine zullen, in intensieve interactie met alle deelnemers, hun ervaringen en inzichten tijdens deze Open Haard Sessie delen.

We hopen van harte dat je op onze uitnodiging ingaat en we je op 4 december in Loenen aan de Vecht mogen verwelkomen.

AANMELDEN OPEN HAARD SESSIE

Open Haard Sessie: CIO office 2.0, Restaurant 't Amsterdammertje, Rijksstraatweg 119, 3632 AB Loenen aan de Vecht, 18 tot 22 uur, 4 december 2018