Open Haard Sessie: Het APG Cloud Ready Datacenter en de migratie uitdagingen van Cloud migratie

 

Op woensdag 20 april 2022 organiseert Bauhaus ArtITech een Open Haard Sessie voor CxO’s en (IT-)directieleden. De gastspreker is Ollivier Trouw, Directeur Group IT Office bij APG. Tevens is hij verantwoordelijk voor IRIS, het transformatie programma binnen APG dat zorgt draagt voor de beweging naar DevOps werken en de migratie naar de cloud. De vraag die deze avond centraal staat, is: “Zit de uitdaging in het digitale tijdperk in de technologie zelf of in de andere manier van werken en denken die deze technologie met zich meebrengt?”. De Open Haard Sessie vindt plaats van 18.00 tot 21.30 uur in Restaurant ’t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht.

Ollivier Trouw geeft tijdens deze Open Haard Sessie een presentatie waarbij zijn stelling is dat niet het neerzetten van nieuwe technologie de grootste uitdaging is maar de adoptie van nieuwe technologie in combinatie met een andere manier van werken en denken, zowel door IT als Business. Hij zal de leerervaringen die APG de afgelopen jaren heeft opgedaan delen, geeft een inkijk in technologie keuzes die zijn gemaakt en zal ingaan op de uitdagingen in de komende periode.

APG beheert voor haar pensioenfondsen, deelnemers en gepensioneerden een vermogen van ruim 600 miljard euro. Als pensioenuitvoerder heeft APG niet alleen oog voor financieel rendement, maar ook voor haar bijdrage aan de samenleving. Denk aan solidariteit tussen generaties, verduurzaming, normen en waarden, diversiteit, het klimaat en digitalisering.

De ervaring leert dat Open Haard Sessies buitengewoon worden gewaardeerd vanwege de kleinschaligheid, het besloten karakter en echte praktijkverhalen van vakgenoten. Pas je binnen de doelgroep en zit je met vergelijkbare vraagstukken? Dan nodigen we je hierbij van harte uit om deel te nemen aan deze exclusieve Open Haard Sessie.

Interesse? Stuur dan een email naar Arjen Wentzel.

Open Haard Sessie: Het APG Cloud Ready Datacenter en de migratie uitdagingen van Cloud migratie, Loenen aan de Vecht, 18.00 tot 21.30 uur, 20 april 2022