Welkom Wout Zonneveld

Wat is je motto? Work hard, play hard!

Om stoom af te blazen na een werkdag is niets lekkerder dan met de racefiets op weg te gaan of af te spreken met vrienden. Zoveel mogelijk afwisseling maakt voor mij het leven leuk en zorgt ervoor dat ik scherp blijf!

Mijn kracht ligt in het effectiever maken van teams, met als doel de klant beter te bedienen. In complexe omgevingen ben ik in staat om toe te werken naar een tastbaar eindproduct wat waarde oplevert in de ogen van de klant. Doordat geen twee teams en opdrachten hetzelfde zijn, wordt er altijd maatwerk gevraagd. Deze lever ik door middel van mijn creativiteit en sociale vaardigheden, waarbij er aandacht is voor zowel het individu als het bereiken van het doel. Verandermanagement gaat over mensen en systemen, in die balans ligt dan ook mijn passie.

Ik ben trots op mijn doorzettingsvermogen en mijn veelzijdigheid. Ik houd vast aan de doelen die ik stel, en sta open om beter te worden. Mijn brede interesses stellen mij in staat om vanuit verschillende invalshoeken te kunnen kijken.

Ik heb afgelopen 8 jaar bij NS gewerkt voor het retailbedrijf. Ben daar in verschillende functies werkzaam geweest, en heb leiding gegeven aan teams, maar ook marketing en sales gedaan. Kijk met veel plezier terug op het opzetten van Julia’s (pasta-to-go concept met inmiddels 25 vestigingen) en optimalisatie van winkelformule Kiosk. Vanaf 15 maart ga ik bij Bauhaus ArtITech aan de slag in de rol van Management Consultant/Projectleider waar ik mijn opgedane kennis en ervaring toe kan passen en verder kan ontwikkelen in de adviserende rol van de Management Consultant.

 

 

Leave a comment