Welkom Roel Beurskens

Mijn motto is ‘Verandering door verbinding’. Mensen en organisaties veranderen alleen door verbinding met zichzelf en elkaar te maken. Met verbinding bedoel ik erkenning voor wie je bent, en het met elkaar delen van doelen, waarden en vertrouwen.

Waar ik goed in ben? Wat ik terug krijg van anderen is mijn kwaliteit in het ontwikkelen van teams en mensen. Ik kom snel en gericht tot de essentie van een vraagstuk, en stel anderen in staat zelfstandig tot oplossingen te komen. De vraag is vaak belangrijker dan het antwoord. Mijn belangrijkste drijfveer zit in het ontwikkelen van mensen en (ICT) organisaties. Ik vind het prachtig om te zien hoe met kleine stappen een beweging in gang wordt gezet. Evolutie in plaats van revolutie. Ik geef graag het eerste duwtje om dan samen verder te ontwikkelen.

Waar ik het meest trots op ben? Met veel genoegen kijk ik terug op hoe ik verschillende organisaties heb mogen helpen, mensen en teams vanuit een vastgelopen positie bij zichzelf de energie en ambitie terug te laten vinden om te groeien. De kern is dat ze bereid werden de verbinding met zichzelf en anderen aan te gaan. Per 1 maart start ik bij Bauhaus Artitech, en pas ik graag mijn kennis er ervaring toe in de rol van Management Consultant.

 

Leave a comment