Voorkom dat je ‘ge-übert’ wordt – in één dag samen met Bauhaus

Vandaag de dag wordt het steeds duidelijker dat de IT naadloos moet aansluiten op de Business wil een bedrijf overleven in de steeds meer digitaliserende wereld. En zodanig dat men in hele korte tijd vanuit IT nieuwe businessmodellen moet kunnen ondersteunen. Niet langer ontwikkelen volgens een watervalmethode, maar meer DevOps en Agile. Niet meer op afstand van de Business, maar geïntegreerd in gemeenschappelijke teams ‘IT en Business’.

Hoe zorg je ervoor dat IT en Business gezamenlijk de reis naar de digitale wereld maken? En daarbij hetzelfde hogere doel voor ogen houden; een gezond, succesvol en toekomstvast bedrijf. Oftewel, hoe zorg je ervoor dat je niet ‘ge-übert’ wordt?

Aan de hand van prikkelende stellingen organiseert Bauhaus gedurende een halve dag een brainstormsessie. Samen met managers vanuit de Business en managers vanuit de IT brengen we de huidige samenwerking tussen Business en IT in kaart. En, bedenken we met elkaar een plan voor de digitale transformatie.

De tweede helft van de dag wordt gebruikt voor het maken van een rapportage met adviezen hoe de aansluiting tussen Business en IT (aan de hand van het door Bauhaus-ontwikkelde i3-model) op korte termijn in hoge mate kan worden gerealiseerd. De dag wordt afgesloten met een half uur waarin de rapportage wordt gepresenteerd. Uiteraard gevolgd met de mogelijkheid na te praten onder het genot van een hapje/ drankje.

Wij nodigen je en je team graag uit op kantoor bij Bauhaus voor deze inspirerende dag. Het kantoor van Bauhaus biedt alle faciliteiten om met een grote groep te brainstormen alsmede individueel in alle rust te kunnen werken. Uiteraard komen we met alle plezier ook jouw kant op en organiseren we de dag bij jou op kantoor.

Mocht je vragen hebben, zijn er onduidelijkheden of wil je gelijk gratis met onze consultants aan de slag, laat het ons weten. Meer informatie en overleg is mogelijk door het onderstaande contactformulier in te vullen.

Contact
Leave a comment