Uitdaging Stelvio for Life 2017

Op 2 september 2017 organiseert de Stichting Stelvio for Life voor de 6e keer de beklimming van de Stelvio in Noord-Italië. Deelnemers worden uitgedaagd om de klim van 21,1 kilometer lange Stelvio pas hardlopend, fietsend of wandelend te bedwingen en hiermee geld in te zamelen behandelingen op maat voor elke kankerpatiënt.

Het evenement heeft als doel om geld in te zamelen voor de Stichting Barcode for Life. De donaties worden gebruikt voor fundamenteel onderzoek naar een persoonlijke, op de patiënt specifieke behandeling, gebaseerd op DNA analyse van elke patiënt.

De Stelvio pas is niet alleen één van de hoogste geasfalteerde passen in Europa, maar ook één van de mooiste! De deelnemers moeten 1533 hoogtemeters overbruggen, de start is in Bormio op 1225 meters en de finish is bovenop de Stelvio op 2758 meter hoogte.

Ook dit jaar zal een Bauhaus / MatrixMind team deelnemen aan het fantastische doel van de stichting. Nadat we vorig jaar een mooi bedrag van 16.000 Euro konden doneren willen we ook in 2017 zoveel mogelijk geld binnenhalen om de doelen van de stichting te verwezenlijken. U kunt het Bauhaus / MatrixMind team direct sponsoren of zelf inschrijven. Kijk op  www.stelvioforlife.nl en ga naar “Doneren”. Graag zouden we de reis en de dag dan ook daadwerkelijk samen willen beleven.

Leave a comment