Wout Zonneveld 1

Wat is je motto?  Work hard, play hard! Om stoom af te blazen na een werkdag is niets lekkerder dan met de racefiets op weg te gaan of af te spreken met vrienden. Zoveel mogelijk afwisseling maakt voor mij het leven leuk en zorgt ervoor dat ik scherp blijf!

Mijn kracht ligt in het effectiever maken van teams, met als doel de klant beter te bedienen. In complexe omgevingen ben ik in staat om toe te werken naar een tastbaar eindproduct wat waarde oplevert in de ogen van de klant. Doordat geen twee teams en opdrachten hetzelfde zijn, wordt er altijd maatwerk gevraagd. Deze lever ik door middel van mijn creativiteit en sociale vaardigheden, waarbij er aandacht is voor zowel het individu als het bereiken van het doel. Verandermanagement gaat over mensen en systemen, in die balans ligt dan ook mijn passie.

Ik ben trots op mijn doorzettingsvermogen en mijn veelzijdigheid. Ik houd vast aan de doelen die ik stel, en sta open om beter te worden. Mijn brede interesses stellen mij in staat om vanuit verschillende invalshoeken te kunnen kijken.

Als Management Consultant/ Projectmanager ben ik binnen Bauhaus betrokken bij verschillende verandertrajecten. Bauhaus hanteert diverse werkwijzen die zich in het verleden hebben bewezen, maar bovendien gericht zijn op innovaties in (IT)management. Door deze werkwijzen te begeleiden en te implementeren bij zeer uiteenlopende organisaties, word ik uitgedaagd om mijn creativiteit, scherpe blik en veranderkundige vaardigheden aan te spreken. De unieke aard van elke opdracht, evenals het doelgericht samenwerken binnen de projectteams, maken het werk voor mij afwisselend en dynamisch.