Harm Hotke

Het geheel is meer dan de som der delen. We houden van helden en schrijven graag uitzonderlijke prestaties toe aan een enkel persoon. Maar uiteindelijk staan we allemaal op de schouders van reuzen. Een man kan een verandering teweeg brengen, maar uiteindelijk zijn er meer mensen nodig om het te volbrengen. Ieder moet zijn rol spelen.

Ik ben een projectmanager die zorgt dat de persoon centraal staat. Ik zorg ervoor dat ieder zijn rol kan spelen en als het nodig is help ik ze die rol te ontdekken. Samenwerken is voor mij de sleutel tot vooruitgang. Het groepsbelang gaat bij mij altijd voor mijn persoonlijk belang.

Samenwerken gaat het beste als je lol hebt. Er wordt gezegd zonder wrijving geen glans, maar mensen zijn het productiefste als ze vrolijk en betrokken zijn. Ik ben goed in mensen vrolijk en betrokken maken. Daarmee leg je de basis voor het bewerkstelligen van een verandering. En wat is een project als er geen verandering is. Mijn passie is samenwerken aan verandering en vooruitgang. Ik ben er trots op dat ik elke keer in staat ben om ook mijzelf weer te veranderen.