Nieuwe medewerker – Rick Quackernaat

Stel je oordeel uit en laat je verrassen.

We oordelen soms te snel op een eerste waarneming, maar nemen te weinig tijd om ons te verdiepen waarom besluiten of keuzes in het verleden zijn gemaakt, of waarom zaken gebeuren die in eerste instantie niet logisch zijn. Neem de tijd en verdiep je in de beweegredenen van anderen en je zult zien dat iets soms anders is dan je bij een eerste waarneming had gedacht.

Ik ben per 1 oktober in dienst getreden bij Bauhaus ArtITech in de rol van Enterprise Architect Infrastructuur. Mijn werk is gericht om de samenhang van diverse business uitdagingen te vertalen naar de juiste richting in technische mogelijkheden, met als doel de business vooruit te helpen.

Mijn kracht ligt in het meenemen van mensen in veranderingen, maar vooral om de veranderingen te zien als nieuwe kansen en niet als bedreigingen. Dat doe ik door vastgeroeste denkpatronen en werkwijzen helpen te veranderen, zodat mensen weer vooruit kunnen.

Mijn passie is om niet vast te blijven zitten in je comfortzone, maar juist de uitdagingen te zoeken buiten je eigen grenzen. Niet bang zijn om daar fouten in te maken, maar juist van die fouten kunnen leren.

Ik ben er meest trots op dat ik organisaties mee heb kunnen nemen in nieuwe uitdagingen, door zelf daarin het initiatief te nemen. Zodat organisaties uiteindelijk nog beter in staat zijn om zich verder te ontwikkelen.

Leave a comment