De Bauhaus Start-up Experience

“Bauhaus ArtITech is voor één dag, onder begeleiding van de Startup Foundation, incubator voor de ontwikkeling van de beste ideeën”

Startups, de hippe term voor jonge (internet) bedrijven, schieten als paddenstoelen uit de grond. Je hoort er zoveel over, maar wat is een startup eigenlijk? Hoe drijven ze hun business, wat zijn de modellen die ze gebruiken en op welke manier kijken ze naar de wereld?

De wereld verandert explosief en daarmee ook de tools die we nodig hebben om hierop in te kunnen spelen. Onze klanten verwachten immers niet anders dan dat wij meegaan in de continue veranderingen!

Startups zijn een belangrijke motor achter innovatie. In 2016 worden tal van evenementen en initiatieven ondernomen om Nederland door te laten dringen tot de top van de startupklimaten in Europa. Met in mei als hoogtepunt het Startup Fest Europe. Nederland bezit vele kwaliteiten om snelle groeiers de juiste omgeving te bieden: een efficiënte infrastructuur, een excellent onderwijssysteem en concurrerende en open markten op het gebied van startups.

Tijdens de Start-up experience nemen we onze relaties mee op reis naar de wereld van morgen en creëren samen toekomstproof business modellen.

Een introductie tot Modern Entrepreneurship waarbij je ontdekt hoe startups tegenwoordig succesvolle business modellen realiseren. Van Effectuation tot Design Thinking, Customer Development & Lean Startup en hoe deze methodieken elkaar versterken.

Deze dag staat in het teken van leren, kennis delen, interactie en een flinke dosis fun. En het allerbelangrijkste, hoe kunnen we deze ideeën en modellen toepassen in onze dagelijkse realiteit? Tastbaar en realistisch.

Leave a comment