Bauhaus steunt de stichting Stelvio for Life

Op 1 september organiseert de Stichting Stelvio for Life voor de 7e keer op rij de beklimming van de Stelvio. Deelnemers worden uitgedaagd om de Stelvio pas hardlopend, fietsend of wandelend te bedwingen en hiermee geld in te zamelen voor een persoonlijke behandeling op maat voor elke kankerpatiënt.

Het evenement heeft als doel om geld in te zamelen voor een persoonlijke behandeling op maat, gebaseerd op DNA analyses van de tumor van elke patiënt. Initiatieven rondom dit goede doel zijn gebundeld in de stichting Barcode for Life, waaraan de stichting Stelvio for Life is gelieerd.

De Stelvio pas is niet alleen één van de hoogste geasfalteerde passen in Europa, maar ook één van de mooiste! Wij beklimmen de pas vanuit Bormio. Die klim is 21,1 kilometer lang (halve marathon), overbrugt 1.533 hoogtemeters met de finishlijn op 2.758 meter hoogte.

Bauhaus zal met een team van fietsers en hardlopers deelnemen aan het fantastische doel van de stichting. Uiteraard is er veel geld nodig om de doelen van de stichting te verwezenlijken.U kunt het Bauhaus team sponsoren. Kijkt u op www.stelvioforlife.nl en ga naar “Doneren”.

Leave a comment